Еквадор | Поштенски Броеви | Телефонски Броеви

Телефонски Броеви во Еквадор    Повикувачки број на земјата: +593

Телефонски БројГрадАдминистративен регионДржава или РегионГрадска популацијаВременска зонаВремеУТЦ
2КитоProvincia de PichinchaЕквадор1,4 милиониВреме во Еквадор (Guayaquil)06:08 сре.UTC-05
22КитоProvincia de PichinchaЕквадор1,4 милиониВреме во Еквадор (Guayaquil)06:08 сре.UTC-05
23PuyoProvincia del PastazaЕквадор24.881Време во Еквадор (Guayaquil)06:08 сре.UTC-05
26IbarraProvincia de ImbaburaЕквадор132.977Време во Еквадор (Guayaquil)06:08 сре.UTC-05
27ГвајакилProvincia del GuayasЕквадор2,0 милиониВреме во Еквадор (Guayaquil)06:08 сре.UTC-05
3AmbatoProvincia del TungurahuaЕквадор154.369Време во Еквадор (Guayaquil)06:08 сре.UTC-05
4ГвајакилProvincia del GuayasЕквадор2,0 милиониВреме во Еквадор (Guayaquil)06:08 сре.UTC-05
44DauleProvincia del GuayasЕквадорВреме во Еквадор (Guayaquil)06:08 сре.UTC-05
45SucreProvincia de ManabíЕквадор15.286Време во Еквадор (Guayaquil)06:08 сре.UTC-05
47LojaProvincia de LojaЕквадор117.796Време во Еквадор (Guayaquil)06:08 сре.UTC-05
5PortoviejoProvincia de ManabíЕквадор170.326Време во Еквадор (Guayaquil)06:08 сре.UTC-05
6IbarraProvincia de ImbaburaЕквадор132.977Време во Еквадор (Guayaquil)06:08 сре.UTC-05
7MachalaProvincia de El OroЕквадор198.123Време во Еквадор (Guayaquil)06:08 сре.UTC-05
Страница 1