460 Телефонски Број

Паланга | Литванија

е мал пристанишен град во Литванија. Излегува на Балтичко Море.  ︎  Wikipedia.org
Детални информации
Град:Паланга
Временска зона:Источноевропско стандардно време
Локално време:среда 14:10
Сродно Телефонски Броеви:4545145846464469