Кичево | Поштенски Броеви | Телефонски Броеви

Телефонски Броеви во Кичево

    Повикувачки број на земјата: +389

Телефонски БројГрадАдминистративен регионДржава или РегионГрадска популацијаВременска зонаВремеУТЦ
45КичевоОпштина КичевоМакедонија31.123Средноевропско време18:20 пон.UTC+01
Страница 1


Блиски градови

ГрадАдминистративен регионДржава или РегионГрадска популацијаТелефонски БроевиПоштенски Броеви
ДебарОпштина ДебарМакедонија18.074461250
Демир ХисарОпштина Демир ХисарМакедонија2.2834772407244
КрушевоОпштина КрушевоМакедонија5.211487550
Македонски БродОпштина Македонски БродМакедонија5.60748456530


Врвни категории во Кичево