2 Телефонски Број

Скопје | Македонија

Скопје — главниот и најголемиот град во Македонија, кој воедно претставува административно-политички, стопански, културен и образовно-научен центар. Се наоѓа во средишниот дел на Балканскиот Полуостров распространет на бреговите на реката Вардар.   ︎  Wikipedia.org
Детални информации
Град:Скопје
Соседства:Aerodrom, Centar, Chair, Gazi Baba, Gjorche Petrov, Karposh, Kisela Voda
Временска зона:Средноевропско стандардно време
Локално време:понеделник 18:26
Сродно Телефонски Броеви:313233344243

Бизнис податоци за 2

Бизниси во 2  - Скопје