Телефонски Број 31

Куманово | Македонија

Куманово е град кој се наоѓа на североисточниот дел на Република Македонија, на надморска височина од 340 метри, распространет од двете страни на реките Липковка и Кумановка. Актуелен градоначалник на Општина Куманово е Зоран Дамјановски.     Wikipedia.org
Детални информации
Главен град:Куманово
Асоцијативни градови:Крива Паланка |  Кратово
Соседства:Goce Delchev, Karposh
Временска зона:Средноевропско стандардно време
Локално време:петок 10:08
Сродно Телефонски Броеви:323334444546

Бизнис податоци за 31

Бизниси во 31  - Куманово