32 Телефонски Број

Штип | Македонија

Штип — град во источниот дел на Република Македонија, по долината на реката Брегалница. Според пописот на населението од 2002 година, градот имал 40 016 (43 625) жители. Штип е седиште на Штипската Општина и центар на Источно-планскиот регион. Штип е еден од н..  ︎  Wikipedia.org
Детални информации
Главен град:Штип
Асоцијативни градови:Свети Николе |  Радовиш  | Повеќе
Соседства:Prebeg
Временска зона:Средноевропско летно време
Локално време:недела 21:31
Сродно Телефонски Броеви:313334434445

Бизнис податоци за 32

Бизниси во 32  - Штип