33 Телефонски Број

Кочани | Македонија

Кочани — град во источниот дел на Република Македонија со 28 330 жители, седиште на истоимената општина. Градот лежи во Кочанското Поле и е познат по кочанскиот ориз и геотермалната вода.   ︎  Wikipedia.org
Детални информации
Главен град:Кочани
Асоцијативни градови:Општина Берово |  Делчево  | Повеќе
Временска зона:Средноевропско летно време
Локално време:вторник 01:17
Сродно Телефонски Броеви:23132344243

Бизнис податоци за 33

Бизниси во 33  - Кочани