34 Телефонски Број

Струмица | Македонија

Струмица — град во југоисточниот дел на Република Македонија кој со своите 35.311 жители претставува најголем културен, трговски и политички центар во овој регион.   ︎  Wikipedia.org
Детални информации
Главен град:Струмица
Асоцијативни градови:Гевгелија |  Богданци  | Повеќе
Временска зона:Средноевропско летно време
Локално време:среда 08:32
Сродно Телефонски Броеви:23132334243

Бизнис податоци за 34

Бизниси во 34  - Струмица