42 Телефонски Број

Гостивар | Македонија

Гостивар — град во западна Македонија во јужниот дел на Полошката котлина. Гостивар е центар на истоимената општина која зафаќа површина од околу 650 км2. Градот претставува административна, политичка, деловна и културна средина за околу осумдесетина илјади жи..  ︎  Wikipedia.org
Детални информации
Град:Гостивар
Соседства:Dutlok
Временска зона:Средноевропско летно време
Локално време:среда 09:52
Сродно Телефонски Броеви:434445464748

Бизнис податоци за 42

Бизниси во 42  - Гостивар