43 Телефонски Број

Велес | Македонија

Велес — град во Македонија и центар на истоимената општина. Градот се наоѓа во средишниот дел на Македонија, поточно на бреговите на реката Вардар. Велес е шести град по број на жители во Македонија со вкупно население од 43.716 жители. На северозапад од Велес..  ︎  Wikipedia.org
Детални информации
Главен град:Велес
Асоцијативни градови:Кавадарци |  Неготино  | Повеќе
Временска зона:Средноевропско летно време
Локално време:вторник 01:42
Сродно Телефонски Броеви:424445464748

Бизнис податоци за 43

Бизниси во 43  - Велес