45 Телефонски Број

Кичево | Македонија

Кичево — град во средишниот дел на Западна Македонија. Градот лежи во Кичевската Котлина под југоисточните падини на планината Бистра. Од Скопје Кичево е оддалечено 112 километри, а се наоѓа на речиси половина пат меѓу Гостивар (46 километри) и Охрид (61 килом..  ︎  Wikipedia.org
Детални информации
Главен град:Кичево
Асоцијативни градови:Македонски Брод
Соседства:Podvarosh
Временска зона:Средноевропско стандардно време
Локално време:понеделник 19:42
Сродно Телефонски Броеви:424344464748

Бизнис податоци за 45

Бизниси во 45  - Кичево