46 Телефонски Број

Охрид | Македонија

Охрид — град во југозападниот дел на Македонија со 42.033 жители. По него Охридското Езеро го носи своето име. Охрид и Охридското Езеро се едни од главните туристички места во Македонија. големиот број на цркви и манастири, градот е познат како Балкански и Ев..  ︎  Wikipedia.org
Детални информации
Главен град:Охрид
Асоцијативни градови:Струга |  Дебар
Соседства:15th Korpus, 2nd District, 3rd District, 7th November, Center, Dame Gruev, Varosh / Old Town
Временска зона:Средноевропско стандардно време
Локално време:четврток 12:45
Сродно Телефонски Броеви:424344454748

Бизнис податоци за 46

Бизниси во 46  - Охрид