47 Телефонски Број

Битола | Македонија

Битола — град во југозападниот дел на Македонија, административен, културен, економски, индустриски, образовен и научен центар за тој дел од земјата. Градот е познат под името град на конзулите, бидејќи тука се наоѓаат дел од конзуларните претставништва во Реп..  ︎  Wikipedia.org
Детални информации
Главен град:Битола
Асоцијативни градови:Ресен |  Демир Хисар
Соседства:Bukovski Most, Jeni Male, Karposh, Nova Bitola, Stara Bolnica, Stara Charshija, Strchin
Временска зона:Средноевропско летно време
Локално време:вторник 01:16
Сродно Телефонски Броеви:424344454648

Бизнис податоци за 47

Бизниси во 47  - Битола