Нова Каледонија | Поштенски Броеви | Телефонски Броеви

Телефонски Броеви во Нова Каледонија

Административни области или држави во Нова Каледонија


Најнаселени градови во Нова Каледонија


    Повикувачки број на земјата: +687

Телефонски БројГрадАдминистративен регионДржава или РегионГрадска популацијаВременска зонаВремеУТЦ
23НумеаProvince SudНова Каледонија93.060Време во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
24НумеаProvince SudНова Каледонија93.060Време во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
25НумеаProvince SudНова Каледонија93.060Време во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
26НумеаProvince SudНова Каледонија93.060Време во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
27НумеаProvince SudНова Каледонија93.060Време во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
28НумеаProvince SudНова Каледонија93.060Време во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
29НумеаProvince SudНова Каледонија93.060Време во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
35BouloupariProvince SudНова Каледонија2.146Време во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
36Audiotel; Internet; voice servicesИнтернетНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
41BouloupariProvince SudНова Каледонија2.146Време во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
42Нова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
43BouloupariProvince SudНова Каледонија2.146Време во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
44BouloupariProvince SudНова Каледонија2.146Време во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
45Нова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
46BouloupariProvince SudНова Каледонија2.146Време во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
47Нова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
66Marine VHFСпецијаленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
73GSM Mobilis (post-paid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
74GSM Mobilis (post-paid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
75GSM Mobilis (post-paid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
76GSM Mobilis (post-paid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
77GSM Mobilis (post-paid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
78GSM Mobilis (post-paid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
79GSM Mobilis (post-paid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
80GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
81GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
82GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
83GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
84GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
85GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
86GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
87GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
88Public payphonesСпецијаленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
89GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
90GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
91GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
92GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
93GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
94GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
95GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
96GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
97GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
98GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
99GSM Liberte de Mobilis (prepaid)МобиленНова КаледонијаВреме во Нова Каледонија13:31 сре.UTC+11
Страница 1