Оман | Телефонски Броеви

Телефонски Броеви во Оман


Најнаселени градови во Оман


    Повикувачки број на земјата: +968

Телефонски БројГрадАдминистративен регионДржава или РегионГрадска популацијаВременска зонаВремеУТЦ
23Muḩāfaz̧at al WusţáОманВреме во Оман12:44 саб.UTC+04
24МускатMuḩāfaz̧at MasqaţОман797.000Време во Оман12:44 саб.UTC+04
25Muḩāfaz̧at ad DākhilīyahОманВреме во Оман12:44 саб.UTC+04
26MusandamОманВреме во Оман12:44 саб.UTC+04
92Oman MobileМобиленОманВреме во Оман12:44 саб.UTC+04
93Oman MobileМобиленОманВреме во Оман12:44 саб.UTC+04
94NawrasМобиленОманВреме во Оман12:44 саб.UTC+04
95NawrasМобиленОманВреме во Оман12:44 саб.UTC+04
96NawrasМобиленОманВреме во Оман12:44 саб.UTC+04
97NawrasМобиленОманВреме во Оман12:44 саб.UTC+04
98Oman MobileМобиленОманВреме во Оман12:44 саб.UTC+04
99Oman MobileМобиленОманВреме во Оман12:44 саб.UTC+04
Страница 1