Русија | Поштенски Броеви | Телефонски Броеви

Телефонски Броеви во Русија

Административни области или држави во Русија


    Повикувачки број на земјата: +7

Телефонски БројГрадАдминистративен регионДржава или РегионГрадска популацијаВременска зонаВремеУТЦ
301РусијаAsia/Krasnoyarsk
302Забајкалски крајРусијаВреме во Јакутск17:12 пет.UTC+09
341РусијаAsia/Krasnoyarsk
342Пермски крајРусијаВреме во Екатеринбург13:12 пет.UTC+05
343Свердловска областРусијаВреме во Екатеринбург13:12 пет.UTC+05
345Тјуменска областРусијаВреме во Екатеринбург13:12 пет.UTC+05
346РусијаAsia/Krasnoyarsk
347РусијаAsia/Krasnoyarsk
349Јамало-Ненецки автономен округРусијаВреме во Екатеринбург13:12 пет.UTC+05
351Челјабинска областРусијаВреме во Екатеринбург13:12 пет.UTC+05
352Курганска областРусијаВреме во Екатеринбург13:12 пет.UTC+05
353Оренбуршка областРусијаВреме во Екатеринбург13:12 пет.UTC+05
381Омска областРусијаВреме во Омск14:12 пет.UTC+06
382Томска областРусијаВреме во Краснојарск15:12 пет.UTC+07
383Новосибирска областРусијаВреме во Новосибирск14:12 пет.UTC+06
384Кемеровска областРусијаВреме во Краснојарск15:12 пет.UTC+07
385Алтајски крајРусијаВреме во Омск14:12 пет.UTC+06
388Република АлтајРусијаВреме во Омск14:12 пет.UTC+06
390РусијаAsia/Krasnoyarsk
391Краснојарски крајРусијаВреме во Краснојарск15:12 пет.UTC+07
394РусијаAsia/Krasnoyarsk
395Иркутска областРусијаВреме во Иркутск16:12 пет.UTC+08
401Калининградска областРусијаИсточноевропско време10:12 пет.UTC+02
411РусијаAsia/Krasnoyarsk
413Магаданска областРусијаВреме во Магадан18:12 пет.UTC+10
415Камчатски крајРусијаВреме во Русија (Камчатка)20:12 пет.UTC+12
416Амурска областРусијаВреме во Јакутск17:12 пет.UTC+09
421Хабаровски крајРусијаВреме во Владивосток18:12 пет.UTC+10
423Приморски крајРусијаВреме во Владивосток18:12 пет.UTC+10
424Сахалинска областРусијаВреме во Сакалин18:12 пет.UTC+10
426Еврејска автономна областРусијаВреме во Владивосток18:12 пет.UTC+10
427Чукотски автономен округРусијаАнадирско време20:12 пет.UTC+12
471Курска областРусијаВреме во Москва11:12 пет.UTC+03
472Белгородска областРусијаВреме во Москва11:12 пет.UTC+03
473Воронешка областРусијаВреме во Москва11:12 пет.UTC+03
474Липецка областРусијаВреме во Москва11:12 пет.UTC+03
475Тамбовска областРусијаВреме во Москва11:12 пет.UTC+03
481Смоленска областРусијаВреме во Москва11:12 пет.UTC+03
482Тверска областРусијаВреме во Москва11:12 пет.UTC+03
483Брјанска областРусијаВреме во Москва11:12 пет.UTC+03
484Калушка областРусијаВреме во Москва11:12 пет.UTC+03
485Јарославска областРусијаВреме во Москва11:12 пет.UTC+03
486Орловска областРусијаВреме во Москва11:12 пет.UTC+03
487Тулска областРусијаВреме во Москва11:12 пет.UTC+03
491Рјазанска областРусијаВреме во Москва11:12 пет.UTC+03
492Владимирска областРусијаВреме во Москва11:12 пет.UTC+03
493Ивановска областРусијаВреме во Москва11:12 пет.UTC+03
494Костромска областРусијаВреме во Москва11:12 пет.UTC+03
495РусијаAsia/Krasnoyarsk
496Московска областРусијаВреме во Москва11:12 пет.UTC+03
Страница 1Следно