1 Телефонски Број

Љубљана | Словенија

Љубљана (словенечки: Ljubljana, германски: Laibach) — главен град на Словенија, сместен на местото каде реката Љубљаница се влева во Сава, во Централна Словенија, меѓу Алпите и Средоземното Море. Претставува град со средна големина (според пописот од 2003 годи..  ︎  Wikipedia.org
Детални информации
Град:Љубљана
Соседства:Center
Временска зона:Средноевропско летно време
Локално време:среда 10:12
Сродно Телефонски Броеви:233031440

Бизнис податоци за 1

Бизниси во 1  - Љубљана