Охајо | Поштенски Броеви | Телефонски Броеви

Телефонски Броеви во Охајо


Градови во Охајо

Кливленд
Македонија (Охајо)
Питсбург (Охајо)

Други градови во Охајо

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

    Повикувачки број на земјата: +1

Телефонски БројГрадАдминистративен регионДржава или РегионГрадска популацијаВременска зонаВремеУТЦ
216КливлендОхајоОбединети Држави396.815Источно време02:48 пон.UTC-04
234AkronОхајоОбединети Држави199.110Источно време02:48 пон.UTC-04
270КентакиОбединети ДржавиИсточно време02:48 пон.UTC-04
304Западна ВирџинијаОбединети ДржавиИсточно време02:48 пон.UTC-04
330ОхајоОбединети ДржавиИсточно време02:48 пон.UTC-04
419ОхајоОбединети ДржавиИсточно време02:48 пон.UTC-04
440ОхајоОбединети ДржавиИсточно време02:48 пон.UTC-04
513CincinnatiОхајоОбединети Држави296.943Источно време02:48 пон.UTC-04
567ОхајоОбединети ДржавиИсточно време02:48 пон.UTC-04
614ColumbusОхајоОбединети Држави787.033Источно време02:48 пон.UTC-04
724ПенсилванијаОбединети ДржавиИсточно време02:48 пон.UTC-04
740ОхајоОбединети ДржавиИсточно време02:48 пон.UTC-04
765ИндијанаОбединети ДржавиИсточно време02:48 пон.UTC-04
859LexingtonКентакиОбединети Држави225.366Источно време02:48 пон.UTC-04
937DaytonОхајоОбединети Држави141.527Источно време02:48 пон.UTC-04
Страница 1