Телефонски Број 248

Детроит | Соединети Американски Држави

Детроит (англиски: Detroit, француски: Détroit) — град вo Вејн Округ вo американската држава Мичиген. Овој град во 2007 година, имал 918 849 жители, со што бил најголем град во Мичиген, и 11-ти град по број на жители во САД. Во 1940 Детроит беше четврти град п..    Wikipedia.org
Детални информации
Главен град:Детроит
Асоцијативни градови:Ворен (Мичиген) |  Флинт (Мичиген)  | Повеќе
Соседства:Bloomfield Hills, Farmington, Novi, Royal Oak, Southfield, Troy, Waterford, West Bloomfield
Временска зона:Источно стандардно време
Локално време:Friday 02:19
Поштенски Броеви48007480094801248017Повеќе
Сродно Телефонски Броеви:228229231234239240

Бизнис податоци за 248

Бизниси во 248  - Детроит

Телефонски Броеви според административен регион

Ајдахо
Ајова
Алабама
Алјаска
Аризона
Види повеќе