33 Телефонски Број

Луцк | Украина

Луцк (украински: Луцьк, полски: Łuck, белоруски: Луцак или Луцк) е град на реката Стир во северозападна Украина. Тој е административен центар на Волинската област и административен центар на околниот Луцки реон, во рамките на област. Градот е исто така означен..  ︎  Wikipedia.org
Детални информации
Град:Луцк
Соседства:Center, Hnidava, Hushcha, Kichkarivka, Teremno, Zavokzalnyi
Временска зона:Источноевропско стандардно време
Локално време:понеделник 19:14
Сродно Телефонски Броеви:33233223342334433463352

Бизнис податоци за 33

Бизниси во 33  - Луцк