41 Телефонски Број

Житомир | Украина

Житомир (украински: Житомир) е град на реката Тетеррв во централниот дел на Украина. Тој е административен центар на Житомирската област и административен центар на околниот Житомирски реон, во рамките на областа. Градот бил основан уште во X век, и одиграл ва..  ︎  Wikipedia.org
Детални информации
Град:Житомир
Соседства:Bohuns'kyi district, Korol'ovs'kyi district
Временска зона:Источноевропско летно време
Локално време:вторник 02:05
Сродно Телефонски Броеви:41241224130413141324133

Бизнис податоци за 41

Бизниси во 41  - Житомир