432 Телефонски Број

Виница (Украина) | Украина

Виница (украински: Ві́нниця) е град, сместен на бреговите на реката Јужен Буг, во средишниот дел на Украина. Таа е административен центар на Виничката област.   ︎  Wikipedia.org
Детални информации
Град:Виница (Украина)
Временска зона:Источноевропско стандардно време
Локално време:понеделник 20:38
Сродно Телефонски Броеви:4343304331433243334334