4358 Телефонски Број

Турбов | Украина

Турбов (украински: Турбів) е населено место од градски тип во Украина, Липовечки реон, Виничка област.   ︎  Wikipedia.org
Детални информации
Главен град:Турбов
Асоцијативни градови:Липовец
Временска зона:Источноевропско стандардно време
Локално време:понеделник 21:03
Сродно Телефонски Броеви:435143524353435543564357