43 Телефонски Број

Виница (Украина) | Украина

Виница (украински: Ві́нниця) е град, сместен на бреговите на реката Јужен Буг, во средишниот дел на Украина. Таа е административен центар на Виничката област.   ︎  Wikipedia.org
Детални информации
Град:Виница (Украина)
Соседства:Lenins'kyi district, Solomianka, Solomianka Raion, Велика Жмеринка, Ленинский район, Ленінський, Мікрорайон №1, Мікрорайон №2, Старе місто, Староміський
Временска зона:Источноевропско стандардно време
Локално време:понеделник 19:55
Сродно Телефонски Броеви:43243304331433243334334

Бизнис податоци за 43

Бизниси во 43  - Виница (Украина)