Ladyzhyn | Поштенски Броеви | Телефонски Броеви

Телефонски Броеви во Ladyzhyn

    Повикувачки број на земјата: +380

Телефонски БројГрадАдминистративен регионДржава или РегионГрадска популацијаВременска зонаВремеУТЦ
4343Trostyanets’Сумска областУкраина8.151Источноевропско време19:18 пон.UTC+02
Страница 1


Блиски градови

ГрадАдминистративен регионДржава или РегионГрадска популацијаТелефонски БроевиПоштенски Броеви
BratslavВиничка областУкраина5.819433122254228552287022875повеќе
TeplykВиничка областУкраина6.604435323800238072380823809
Tul’chynВиничка областУкраина16.136433523600236072360823609повеќе
VapnyarkaВиничка областУкраина8.443435024226242402424124245повеќе


Врвни категории во Ladyzhyn