Јапонија | Поштенски Броеви | Телефонски Броеви

Телефонски Броеви во Јапонија

Административни области или држави во Јапонија    Повикувачки број на земјата: +81

Телефонски БројГрадАдминистративен регионДржава или РегионГрадска популацијаВременска зонаВремеУТЦ
11SapporoХокаидоЈапонија1,9 милиониВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
120NTT Freedial, toll free servicesСпецијаленЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
123TomakomaiХокаидоЈапонија174.806Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1235YūbariХокаидоЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1237YūbariХокаидоЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1238YūbariХокаидоЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1242AshibetsuХокаидоЈапонија19.108Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
125TakikawaХокаидоЈапонија45.131Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
126IwamizawaХокаидоЈапонија85.107Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1266BibaiХокаидоЈапонија29.028Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1267IwamizawaХокаидоЈапонија85.107Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
127ЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
130Automated information servicesСпецијаленЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
133IshikariХокаидоЈапонија57.301Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1332IshikariХокаидоЈапонија57.301Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1337KatsutaИбараки (префектура)Јапонија155.968Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
13379ЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
134OtaruХокаидоЈапонија143.792Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
135YoichiХокаидоЈапонија22.788Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
136Shimamatsu-honmachiХокаидоЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1372ЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1374ЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1376ЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1377ЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1378SetanaХокаидоЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
138HakodateХокаидоЈапонија275.730Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1392KamiisoХокаидоЈапонија38.098Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1394MatsumaeХокаидоЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1395HigashiyamatoTokyo PrefectureЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1396HigashiyamatoTokyo PrefectureЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1397OkushiriХокаидоЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1398ЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
140Disaster relief wireless communicationsСпецијаленЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
142DateХокаидоЈапонија35.301Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
143MuroranХокаидоЈапонија96.197Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
144TomakomaiХокаидоЈапонија174.806Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1452TomakomaiХокаидоЈапонија174.806Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1454ЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1456NiikappuХокаидоЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1457ЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1462UrakawaХокаидоЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1463HonchōХокаидоЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1464Shizunai-furukawachōХокаидоЈапонија22.436Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1466ЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
152TokorozawaСајтама (префектура)Јапонија339.435Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1522ЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1527AbashiriХокаидоЈапонија42.498Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
153AkkeshiХокаидоЈапонијаВреме во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1532NemuroХокаидоЈапонија31.223Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
1537ShibetsuХокаидоЈапонија21.744Време во Јапонија17:50 чет.UTC+09
Страница 1Следно