Телефонски Броеви во Јужноафриканска Република    Повикувачки број на земјата: +27

Телефонски БројГрадАдминистративен регионДржава или РегионГрадска популацијаВременска зонаВремеУТЦ
10ЈоханесбургГаутенгЈужна Африка2,0 милиониВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
11ЈоханесбургГаутенгЈужна Африка2,0 милиониВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
12ПреторијаГаутенгЈужна Африка1,6 милиониВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
13WitbankМпумалангаЈужна Африка262.491Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
14ModimolleЛимпопо (покраина)Јужна Африка20.527Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
15ПолокванеЛимпопо (покраина)Јужна Африка123.749Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
16VereenigingГаутенгЈужна Африка474.681Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
17ErmeloМпумалангаЈужна Африка41.124Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
18KlerksdorpСеверозападна покраина (ЈАР)Јужна Африка178.921Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
21КејптаунЗападен КејпЈужна Африка3,4 милиониВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
22MalmesburyЗападен КејпЈужна Африка34.991Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
23WorcesterЗападен КејпЈужна Африка127.597Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
24Gordons BayЗападен КејпЈужна АфрикаВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
27VredendalЗападен КејпЈужна Африка14.806Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
28SwellendamЗападен КејпЈужна Африка13.674Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
31ДурбанКвазулу-НаталЈужна Африка3,1 милиониВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
32StangerКвазулу-НаталЈужна Африка59.899Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
33ПитермарицбургКвазулу-НаталЈужна Африка750.845Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
331ПитермарицбургКвазулу-НаталЈужна Африка750.845Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
34NewcastleКвазулу-НаталЈужна Африка404.838Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
35Richards BayКвазулу-НаталЈужна Африка252.968Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
36LadysmithКвазулу-НаталЈужна АфрикаВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
39Port ShepstoneКвазулу-НаталЈужна Африка52.793Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
40BhishoИсточен КејпЈужна Африка137.287Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
41Порт ЕлизабетИсточен КејпЈужна Африка967.677Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
42HumansdorpИсточен КејпЈужна АфрикаВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
43East LondonИсточен КејпЈужна Африка478.676Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
431East LondonИсточен КејпЈужна Африка478.676Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
44GeorgeЗападен КејпЈужна Африка174.582Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
45QueenstownИсточен КејпЈужна Африка105.309Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
46GrahamstownИсточен КејпЈужна Африка91.548Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
47MthathaИсточен КејпЈужна Африка78.663Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
48SteynsburgИсточен КејпЈужна АфрикаВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
49Graaff-ReinetИсточен КејпЈужна Африка62.896Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
51БлумфонтејнФри СтејтЈужна Африка463.064Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
53KimberleyСеверен КејпЈужна Африка142.089Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
54UpingtonСеверен КејпЈужна Африка71.373Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
56KroonstadФри СтејтЈужна Африка103.992Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
57WelkomФри СтејтЈужна Африка431.944Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
571De AarСеверен КејпЈужна Африка32.318Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
58BethlehemФри СтејтЈужна Африка83.654Време во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
7Mobile PhonesМобиленЈужна АфрикаВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
81Mobile PhonesМобиленЈужна АфрикаВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
82Mobile PhonesМобиленЈужна АфрикаВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
83Mobile PhonesМобиленЈужна АфрикаВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
84Mobile PhonesМобиленЈужна АфрикаВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
85Mobile PhonesМобиленЈужна АфрикаВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
87VoIPМобиленЈужна АфрикаВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
88Pagers and VoicemailМобиленЈужна АфрикаВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
89MaxinetМобиленЈужна АфрикаВреме во Јужноафриканска Република22:06 саб.UTC+02
Страница 1